Langer thuis wonen voor ouderen!

Ik ben Dennis van der Heijden, 24 jaar en woonachtig te Nuenen. Student SBRM (Small Business en Retail Management) aan Fontys Hogescholen. Ik ben bezig met mijn afstudeerstage en doe dit over het onderwerp langer thuis wonen voor ouderen. Deze enquête (papier/digitaal) is onderdeel van mijn afstudeeropdracht.

Het doel van de enquête is om beter inzicht te krijgen in de behoeften en wensen van hulpbehoevende ouderen en personen met een ernstige beperking met betrekking tot het langer thuis wonen. Ik doe dit onderzoek omdat het een belangrijke maatschappelijke problematiek is waar ik, als student geïnteresseerd in ben en waar op dit moment veel over gesproken wordt.

Het beleid van de overheid is erop gericht om ouderen zo lang mogelijk thuis te laten wonen. Echter zijn veel woningen niet geschikt voor ouderen met zorgproblemen.

Aangezien u de contactpersoon van de KBO in uw dorp bent is mijn vraag dan ook of u een mogelijkheid ziet om deze enquête af te nemen onder uw leden. Als u mogelijkheden ziet voor het invullen van de enquête via uw gelederen of andere gelederen zou ik dit zeer op prijs stellen. De enquête is in te vullen via onderstaande link en is te vinden in de bijlage.

Ga naar de website: Enquete online invullen

Download: Enquete Langer thuis wonen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat uw reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.