Feest 65 jaar


Viering 65 jarig jubileum:

Donderdag 1 oktober hebben we ons 65 jarig jubileum gevierd in het zeer sfeervolle Fort Gertrudis. Na een welkomstdrankje begon iets later dan gepland het officiële gedeelte. Nadat iedereen welkom was geheten door onze ‘leider van dienst deze middag’ Joan Jansen, was het de beurt aan onze voorzitter Han Heesters. In zijn toespraak refereerde Han aan het ontstaan van onze vereniging in 1950.

Wij hadden hier krantenknipsels van gekregen uit “De Bergsche kamer” het persoonlijk archief van Jan Domenie. In de regio Langstraat was onze vereniging de eerste in zijn soort. Ook noemde de voorzitter onze omzwervingen langs verschillende onderkomens in de 65 jaar variërend van het parochiehuis in de Koestraat, de voormalige huishoudschool en de Zalmsteek, naar ons huidig onderkomen aan de Burg Allardstraat. Ook voor de toekomst had onze voorzitter nog enkele woorden. Hoe krijgen we de jonge senioren warm voor onze vereniging. Hier zullen we nieuwe activiteiten voor moeten ontwikkelen.

Na de voorzitter was het woord namens het gemeentebestuur aan wethouder De Jong. Na de felicitaties had de wethouder de wens om samen met het gemeentebestuur verder de belangen en het welzijn van de ouderen in onze gemeente te blijven behartigen.

Als laatste kwam Mevr Truus Noij als afgevaardigde van KBO Brabant aan het woord. Uiteraard ook hier de felicitaties en ook zij benadrukte het belang van een goede seniorenvereniging.

Hierna was het de beurt aan trio Keps met hun theaterdinershow “Smakelijk eten met Keps”. Een vier uur durende show vol kolderiek, meezingers, gedichten, luisterliedjes en gezelligheid, dit alles met een heerlijk diner verzorgd door de Arjan van dijk groep. Om negen uur kwam een einde aan deze geweldige avond en ging iedereen met nog een aandenken huiswaarts.
We kunnen trots zijn op onze vereniging en terugkijken op een geweldige viering van on 65 jarig jubileum.