De ratten op Vestingzicht

De ratten op VestingzichtDe ratten Miw, Nah en Siram overheersen en manipuleren iedereen op Vestingzicht. Konkelende bestuurders die achter ieders rug om dealtjes sluiten, samenzweringen binnen een bestuur. Ogenschijnlijk niets aan de hand, maar ineens slaan ze toe: Ook geconfronteerd met een rattenplaag?  Lees snel verder, maar pas op: Een rattenplaag werkt nog besmettelijk ook. Binnen de kortste keren zijn er meer ratten dan leden.

Maar….

… Ratten zijn angsthazen en besluiten nemen ze op basis van macht. Besluiten moeten en mogen niet vallen op basis van macht en strepen, maar op argumenten. En dan minimaal 99% op basis van argumenten anders gaat het fout.

Inzage in stukken als bestuurslid kun je vergeten, controle van de kas en bankafschriften, laat me niet lachen. Verschil in prijzen, ja natuurlijk, de leden betalen het verschil wel. Kascontrole? Je kan alleen controleren als je alles mag opvragen en inzien!
Op Vestingzicht was het niet anders, onopvallende rattenstreken, listen, trucs en politieke spelletjes. Wat doet u als iemand informatie achterhoudt? Hoe pareert u valsheid in geschrifte en fraude? Wat doet u met een frauderende rat? Hier de feiten en documenten. Tijd voor de aanval! In dit boek een unieke inkijk van de machtsverhoudingen binnen een ouderenvereniging, fraude en machtsmisbruik zijn aan de orde van de dag. Valse aanvragen voor subsidie benadelen de hele gemeenschap, luid de klokken en je bent aan de beurt!
Een compleet verslag met alle documenten, opnamen, telefoongesprekken en mail-verkeer.

Download de preview: De ratten op Vestingzicht

Publicatie: 01 december 2017 (onder voorbehoudt)
Categorie:  Fictie / Non-fictie met een zweem van satire
Uitvoering: e-boek in PDF
Pagina’s: momenteel 289 pagina’s
Prijs: € 0,89 (excl. BTW) (Gratis voor KBO leden afdeling Geertruidenberg door delen op sociale media ‘Facebook & Twitter‘)