Verslag nieuwjaarsreceptie 2017

Klik op de foto voor de overige foto’s

Zondag 8 januari 2017 vierden wij onze Nieuwjaarsreceptie, voor de 2e keer samen met muziekvereniging Apollo.

Vanaf 14 uur was iedereen welkom en velen hadden gehoor gegeven aan de uitnodiging! Bij binnenkomst werd iedereen een lekker kopje koffie of thee aangeboden en zette Harmonie Apollo de eerste klanken in van een sfeervol en swingend nieuwjaarsconcert, wat bestond uit 3 sessies. Zowel de mars Jubilissimo, traditionele Nieuwjaarsmuziek als Abba kwam voorbij.

Na de eerste sessie namen beide voorzitters de microfoon voor een toespraak en wensten zij iedereen, onder het genot van een glaasje bubbels en heerlijke oliebollen, een geweldig en gezond 2017 toe! Beiden waren terecht trots op hun vereniging. De muziek zette weer in en iedereen kon ondertussen gezellig bijkletsen en elkaar alle goeds toewensen voor het nieuwe jaar.

Het was een zeer geslaagde middag waar iedereen van genoot en die zeer goed is bezocht. We hopen er allemaal weer een goed jaar van te mogen maken!

JJ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat uw reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.