Kerstviering 2016

Vrijdag 16 december jongstleden vond onze jaarlijkse kerstviering plaats. Diverse vrijwilligers hadden hun best gedaan de zaal weer mooi te versieren en lange tafels waren neergezet en voorzien van kerststukken, ook weer gemaakt door andere vrijwilligers. Er gaat natuurlijk heel wat aan vooraf. Ook de muzikale entertainment, evenals het kerstmenu moet worden uitgezocht en vastgelegd. En ja, de gezelligheid moet natuurlijk onder elkaar worden gemaakt. Maar dat lukt gelukkig prima!! Wij wonen niet voor niets in Brabant, toch?!

Kerst is naast een christelijk feest ook een tijd van bezinning, waarin je toch eens even terugkijkt op het voorbije jaar. Kerst is voor de meeste mensen gelukkig ook een gezellige tijd. Onze voorzitter Han Heesters, begon zijn toespraak daarom ook met het gedenken van de leden die ons dit jaar zijn ontvallen en vroeg 1 minuut stilte. Ook memoreerde hij nog de door het Bestuur in 2016 gerealiseerde nieuwe dingen, zoals de gezamenlijke maaltijd op zondag en de gezellige Hollandse muziekmiddag. En voor 2017 kunnen wij nu daadwerkelijk aanvangen met de verbouwing van de grote zaal en er staat een meerdaagse busreis gepland naast de 1-daagse reis.

Jan Leenders vertelde nog een mooi kerstverhaal en daarna kon de middag echt van start. Na de koffie met iets lekkers, kregen wij diverse sessies muziek, gebracht door het Muzikaal Theater aan Huis. Er werd gezellig gebabbeld, gedronken en ook gedanst. Het heerlijke kerstdiner, verzorgd door RBM Culinair van Ronald Broeders, werd deze keer voor het eerst geheel uitgeserveerd aan tafel en bestond uit 4 gangen. Iedereen liet het zich goed smaken!! Tussendoor werden er nog lootjes verkocht voor de kerstloterij, en werden er tussen de gangen door steeds prijzen getrokken. De avond eindigde dan ook een stuk later dan aangekondigd, maar de voorzitter had dit al voorspeld tijdens zijn speech!
Na de gewonnen prijzen te hebben uitgereikt en allen zovast een gelukkig en gezegend Kerstfeest te hebben toegewenst, vertrok iedereen tevreden naar huis. Alleen de vrijwilligers, die moesten nog een poosje aan de slag om alles weer op te ruimen en terug te plaatsen… Maar dat hebben zij graag voor U over!!

Het Bestuur hoopt velen van U te mogen begroeten met de Nieuwjaarsreceptie op zondag 8 januari a.s., die wij voor de 2e keer samen hopen te vieren met Harmonie Apollo. Wij zorgen weer voor een hapje en een drankje en Apollo voor de muzikale omlijsting. Aanvang 14.00 uur. Zovast ook een gezond en geweldig goed 2017 toegewenst door Bestuur en alle vrijwilligers!!!

Joan Janssen 18 december 2016


kerstviering-2016

Vrijdagmiddag 16 december

Aanvang 13.30 uur – Einde 19.00 uur

m.m.v

Muzikaal theater aan huis

Bij binnenkomst koffie en thee gratis + 2 consumptiemunten.

De middag wordt afgesloten met een kerstdiner.

Alle consumpties € 1.25

Kosten: Leden € 12.50 Niet leden € 20.00

Aanmelden in ons gebouw Vestingzicht, tot uiterlijk 10 december

Download aanmeldformulier kerstviering 2016

Bewaren

Bewaren