Kerstviering 2015

Vrijdag 18 december vond voor onze leden de jaarlijks terugkerende kerstviering plaats, in ons eigen en mooie gebouw Vestingzicht.
Buiten waren de temperaturen bijna lenteachtig, maar binnen heerste er een echte kerstsfeer. De grote zaal, de Toverfluit, was prachtig aangekleed en de tafels waren sfeervol opgemaakt met kerststukjes, gemaakt door een aantal vrijwilligers.

Nadat al onze gasten tegen half twee waren gearriveerd en van koffie met iets lekkers waren voorzien, nam de voorzitter het woord en heette hij allen hartelijk welkom. Bijna was de mijlpaal behaald van 100 gasten, maar de teller bleef steken op 97. Desalniettemin een geweldige opkomst!! Hij memoreerde dat het Bestuur het afgelopen jaar grote stappen had gezet in de organisatie en dat het Bestuur inmiddels weer geheel op sterkte is. Ook werd stil gestaan bij het geweld en de narigheid in de wereld en hielden wij 1 minuut stilte voor alle dierbaren die in het afgelopen jaar ons zijn ontvallen. Gelukkig hebben wijzelf geen afscheid hoeven nemen van eigen leden. Zijn toespraak werd afgesloten met een mooi gedicht, geschreven door een van onze vrijwilligers.

De middag werd opgeluisterd met gezang en heerlijke muziek op de piano door Theo van der Geest. De stemming zat er intussen goed in en er werd dan ook graag gedanst.

Om ca. 5 uur konden wij beginnen aan een heerlijk 4-gangen diner, verzorgd door RBM Culinair van Ronald Broeders. Dit viel bij iedereen zeer in de smaak en was erg goed verzorgd! Tussen de gangen door werden er lootjes verkocht en waren er mooie prijzen te winnen. Om 9 uur werd het diner afgesloten met koffie en/of thee voor de liefhebbers.

Al onze gasten lieten zich lovend uit over zowel de organisatie, het kerstdiner als de muziek en spraken de hoop uit dat het volgend jaar weer net zo goed zou mogen zijn. Als dat geen compliment is……

Wij zijn trots op onze vereniging en dankbaar dat wij zoveel mensen, incluis onszelf als Bestuur en alle vrijwilligers, weer een fijne middag hebben mogen bezorgen.
Rest ons nog iedereen fijne Kerstdagen en een gelukkig, tevreden maar bovenal gezond 2016 toe te wensen!!
En graag tot ziens op onze nieuwjaarsreceptie op 3 januari, 2016.