Extra zomeruitje op donderdag 16 augustus 2018

Wij willen onze trouwe leden danken voor hun geduld tijdens alle verbouwingen en hebben daarom, naast onze vaste dagtocht in Juni – maar daarover later meer in de volgende uitgave van de ‘Even Bijpraten‘ iets leuks voor u bedacht.

Wij willen U graag uitnodigen voor een mooie vaartocht over de Mark door West Brabant.
Op- en afstappen kunt u op de Timmersteekkade in Geertruidenberg, waar u zelf naartoe dient te komen. Deze dag is inclusief ontvangst met koffie/thee en gebak, een lunch en s ‘middags nog een snack met 1 consumptiebon.
Wij vragen U voor deze hele dag slecht een kleine bijdrage van €15,00 p/p.
U bent ca. 17.00 uur weer terug op de Timmersteekkade!

Dit uitstapje is alleen voor leden!

Dit uitje kan alleen doorgaan als wij voor 1 mei minimaal 60 aanmeldingen hebben!

Er kunnen maximaal 120 personen mee, dus heeft u interesse, dan graag snel uw reactie.


EXTRA ZOMERUITJE
Donderdag 16 augustus is er een extra activiteit, nl. een 7 uur durende vaartocht met de boot Zilvermeeuw 5 over de Amer – Mark en een deel van West Brabant. Opstapplaats is in Geertruidenberg – Timmersteekkade, waar de boot vertrekt om 09.45 uur, wanneer iedereen aanwezig is worden de trossen losgegooid en worden we ontvangen met een kopje koffie en gebak. Kijkend naar buiten zal rond het middaguur een heerlijke lunch worden geserveerd. Halverwege de middag kijkend naar de mooie omgeving kunt nog genieten van een consumptie en hapjes. Na deze denken wij een indrukwekkende vaartocht, zullen wij aanmeren wederom in Geertruidenberg – Timersteekkade omstreeks 17.00 uur. Opgeven voor deze activiteit kan tot 1 mei a.s. in ons gebouw Vestingzicht – Burg. Allardstraat in Geertruienberg. Om deze dag voor een ieder toegankelijk te maken vragen wij aan de Leden een kleine bijdrage van € 15,- p/p.
Een indruk van de mooie boot Zilvermeeuw 5 kunt u verkrijgen via onderstaande link.
https://zilvermeeuw.nl/onze-vloot/partyschip-zilvermeeuw-5.