Dagtocht 26 juni 2014


Het was een gezellige en interessante dag, mede ook dankzij het goede weer. ‘s- morgens in het EDAH-museum ontvangen met koffie en een ‘snelle Jelle’. Daarna zijn we in kleine groepjes verdeeld om het museum te bekijken, keer op keer hoorde we kreten van ’dat kan ik ook nog van vroeger’. Het museum was zeer compleet vanaf de oprichting tot op heden, er is van alles te zien.

Na deze bezienswaardigheden werd ons een heerlijke lunch aangeboden, en gingen we  richting de plaats Haps. Hier werden we ontvangen in een kleine kippenfarm, eerst koffie met koek, daarna weer koffie met een super grote appelpunt.
Er werd verteld over de kip en de haan, men was verbaasd over de zeer vele dubbelzinnige opmerkingen die door onze leden werden gemaakt, het was lachen gieren en brullen.

Uiteindelijk is het toch gelukt om een stukje voorlichting te geven, en mochten we proeven van 4 verschillende soorten advocaat, genaamd Doortje. De dag werd afgesloten in restaurant Kruidentuin te Casteren, waar we hebben genoten van een buiten gewoon heerlijk diner.
De gehele dagtocht overziende, is het een gezellige/mooie dag geworden, ondanks dat we
‘s middags een terrasje hebben gemist.

Dit met dank aan Ria van Ham die deze dagtocht heeft georganiseerd in een stuurloze bestuursperiode.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat uw reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.