Carnaval

clowns+deco+prins+carnaval+alaaf+Dinsdag 9 februari 2016 organiseerde de Ouderenbond Geertruidenberg haar traditionele carnavalsmiddag. Een groot aantal leden, gekleed in de mooiste carnavaleske outfits waren present om er een gezellige middag van te maken in ons verenigingsgebouw “Vestingzicht”.
Na het welkomstwoord van de voorzitter konden de aanwezigen zich uitleven in het carnavalsgedruis.
De muziek werd verzorgd door accordeon-duo “Just Together” Pieter en Tim Schipperen, Dirk Jan Rullens en Ger Luijbregts. Met goed gekozen nummers kregen deze artiesten de beentjes al snel van de vloer. Zo ontstond er gelijk al een geweldige carnavalssfeer.
Niet veel later kwam de raad van elf met zijn gevolg en was het feest compleet. Geheel “onverwacht” reikte Prins “Sjef d’n Irste” een speciale oorkonde uit aan Sjef Heesters die zich vele jaren verdienstelijk heeft gemaakt voor de carnaval. Dit keer echter geen gouden plakken of een lintje, maar overheerlijk maaltje haring, welke Sjef met veel genoegen heeft verorbert.
Geheel onverwacht kregen we Toon Snellen nog achter de microfoon welke als muzikale afsluiter nog een paar mooie nummers heeft laten horen.
Al met al een zeer geslaagde middag, welke is afgesloten met een overheerlijk stamppotten buffet wat was verzorgt door Ronald Broeders. Wij willen al onze leden, bezoekers, sponsoren en vrijwilligers bij deze nogmaals bedanken voor deze fantastische dag. U kunt nog even nagenieten op de fotopagina carnaval 2016 op http://vestingzicht.nl

2 thoughts on “Carnaval

  1. Ons clubgebouw weer lekker schoon. En natuurlijk Anneke en Jan Leenders heel hartelijk bedankt voor de overheerlijke SOEP en broodjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat uw reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.