Andre Rieu

De activiteit waar velen naar uit hebben gekeken. Je krijg niet dikwijls de kans om voor een redelijke prijs, en met vooraf nog een etentje, en met de bus, naar een concert te gaan van André Rieu.

Afgelopen zaterdag was het zover, met deze keer 2 opstapplaatsen en een volle bus met 61 deelnemers (en er was nog een wachtlijst) reed men richting Houten, waar men verwacht werd in restaurant “De Engel”. Een gezellige ambiance waar men kon genieten van een heerlijk 3 gangen wintermaaltijd.

Ruim op rijd arriveerde we in Ziggo Dome, om ons de toe gewezen plaatsen op te zoeken, en te wachten op het optreden van André. Wat was het mooi, men begon met enkele klassiekers, soms opgeluisterd door zijn 3 vaste tenoren en zangeressen, als gast waren 2 dames uit China die met hun prachtige stemmen die enkele liederen vertolkte.

Mooi was het de wals van Johan Straus, waar ruim 80 dansparen gewalst binnen kwamen.

Wat bij zijn shows veel terug kerend is het optreden van Schotse doedelzak spelers in samenwerking met één van zijn vaste vrouwelijke muzikante.

Na de pauze werden er vele meezingers gespeeld die door veel werden meegezonden.

Alles bij elkaar denk als schrijver van dit stukje dat een ieder heeft genoten van deze dag, en voor herhaling vatbaar is.