Kaartgroep `Klavertje4`

Elke woensdagmiddag, het gehele jaar door wordt er gekaart in ons verenigingsgebouw `Vestingzicht`, ook niet Leden zijn bij deze activiteit welkom.
Op deze middagen kan men 3 verschillende kaartspellen spelen, namelijk rikken, klaverjassen (Rotterdams) en jokeren. Het kaarten begint om 13.30 uur (men dient om 13.15 uur aanwezig te zijn) en is omstreeks 17.00 uur afgelopen, bij binnenkomst wordt er € 2,- gevraagd dit vanwege bekostiging prijzen.

Er zijn ongeveer per 2 personen een kaartprijs te verdienen, tevens is aan het eind van de middag via een loterij nog een behoorlijk aantal prijzen (alle eetbaar) te winnen.

Tevens wordt er jaarlijks een klaverjas en een rik/jokerconcours op een zaterdag gehouden wat begint om 10.00 uur en eindigt omstreeks 17.00 uur.
Op deze dag wordt door een aantal vrijwilligers goed voor de inwendige mens gezorgd zoals koffie, soep, broodjes, hapjes etc.

Zin om een keer mee te doen maar u bent nog geen lid, kom gerust langs, er is altijd wel een mogelijkheid dat u mee kan kaarten.

Heeft u interesse om te komen kaarten, dat kan, u bent op boven genoemde middagen welkom, en voor inlichtingen kunt u ook terecht bij de activiteitenleider Marus Sperber, of iedere middag in ons gebouw Vestingzicht ( tel. 0162-521120).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat uw reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.