Gezamenlijke maaltijd Zondag 29 oktober 2017

Aan tafelZondag 29 oktober 2017 vindt weer een gezamenlijke maaltijd plaats voor onze leden, bestaande uit een 3 gangenmenu met een kopje koffie of thee na.

Deze maaltijd wordt op een voortreffelijke wijze voorbereid en uitgeserveerd door Ronald Broeders en zijn medewerkers, de aanvang hiervan is 13.00 uur en einde 17.00 uur.

Leden kunnen zich tot en met woensdag 19 oktober a.s. zich hier voor opgeven in ons gebouw Vestingzicht, of per email aan: info@ouderenbond-geertruidenberg.nl de kosten per deelnemend lid zijn € 7,50.
LET OP: Op tijd aanmelden want VOL = VOL

Ingezonden stuk: Zondag 29 oktober 2017 hadden wij alweer de 4e gezamenlijke maaltijd. Dat deze activiteit zeer gewaardeerd wordt blijkt wel uit het feit, dat t.o.v. de keer vorig jaar in maart, het aantal bezoekers is verdubbeld! Wij zijn daar erg blij mee want buiten het feit dat het reuze gezellig is om samen te eten en een glaasje te drinken, geeft het ook aan dat u er zo over denkt.

Het was dan ook weer een heel gezellige middag met een prima 3-gangen diner, bereid door RBM Culinair en een consumptie en koffie toe van het huis. Na de maaltijd was er nog een leuke quiz waaraan per tafel werd deelgenomen.

De winnende tafel kreeg nog een extra glaasje en daarna kon nog gezellig worden bijgekletst, waarna iedereen weer voldaan naar huis ging.