Gezamenlijke maaltijd 30 oktober 2016

aan-tafel-01
Eten met Joan en Ria

Zondag 30 oktober j.l. vond voor de 2e keer deze gezamenlijke maaltijd plaats.

Buiten de mensen van de organisatie hadden zich 50 mensen aangemeld! Een teken dat deze activiteit enorm wordt gewaardeerd. De tafels in onze zaal de Toverfluit waren weer sfeervol gedekt en het menu, samengesteld in overleg met Ronald Broeders van RBM Culinair viel bij iedereen geweldig in de smaak.

Nadat de eerste gasten zich om 12.30 uur aandienden, liep de zaal langzaam vol. Toen iedereen binnen was werd door Joan Janssen, mede-organisatie, een kort openingswelkom gesproken. Zij vertelde wat er die middag zoal ging gebeuren en mocht namens het Bestuur iedereen nog een gratis consumptie aanbieden.
Na de maaltijd, bestaande uit 3 gangen, werd deze nog afgesloten met koffie en bonbon, aangeboden door de vereniging.

Daarna had Wim Domenie zelf een hele leuke quiz samengesteld met vragen op allerlei gebied, ook op het muzikale vlak. De winnende tafel kon nog een extra consumptie verdienen. De organisatie, Ria en Joan, werd door veel bezoekers lof toegezwaaid en men kon niet begrijpen, dat “dit voor € 7,50 mogelijk was”!

Nou, dat kan natuurlijk ook niet, de vereniging doet daar met liefde het benodigde bij. Hopelijk allemaal tot een volgende keer!!

Joan Janssen
uitnodiging-gezamelijken-maaltijd-01Download – uitnodiging-gezamelijke-maaltijd