Eerste Hollandse Snertmiddag een groot succes

Voor het eerst werd er op zaterdag 4 februari 2017 een Hollandse muziekmiddag door de “Hollandse Muziekvrienden” bij de Ouderenbond Geertruidenberg georganiseerd.
Vrije toegang, gratis snacks en natuurlijk aan het einde van de middag GRATIS snert, zoveel je maar wilde. Dit alles verzorgt door René Diependaal. Na het introductiepraatje van Gerard Koopmans (Lange Gerrit) trapte Twan Zijlmans de middag af met zijn accordeon, de stemming zat er al gelijk goed in, opgevolgd door DJ Marco Koopmans met zijn altijd verrassende playback act.
Nu de ruim 70 gasten goed waren opgewarmd, gaf Marco de microfoon aan Gerrit Uittenberg welke de eerste dansers al snel op de vloer had, aan
de lange tafels werd ingehaakt en de hele zaal zong zijn liedjes mee.
Na de pauze was het Ton Snellen die al snel de mensen op de dansvloer kreeg met zijn geweldige amore medley, veel tijd om te rusten was er niet Jeanny van der Leemput pakte de microfoon en verraste iedereen met een geweldig gastoptreden.
Nu was het weer de beurt aan Marco Koopmans met zijn vertolking van de Zangeres Zonder Naam, een hilarische act. Eenmaal bijgekomen van het lachen was het de beurt aan Rene Broeders uit Dongen welke de zaal in een mum van tijd iedereen van de stoel had en de hele zaal in de polonaise liet lopen.

Tegen 5 uur was het tijd voor de snert, welke iedereen zich ook goed liet smaken. Al met al een zeer geslaagde middag en volgens alle bezoekers zeker voor herhaling vatbaar.

Via deze weg wil ik nogmaals alle vrijwilligers, artiesten en niet te vergeten de sponsors van harte bedanken voor hun bijdrage.
De foto’s van deze fantastische middag staan op onze website www.vestingzicht.nl