Nieuwjaarswens 2018

Ouderenbond Geertruidenberg…

wil langs deze weg al haar leden en belangstellenden een voorspoedig 2018 toewensen! Het jaar 2017 was voor de vereniging wederom een druk jaar met nieuwe activiteiten en voorlopig de laatste verbouwing, zodat we nu met trots kunnen zeggen dat wij een van de mooiste verenigingsgebouwen  genaamd ‘Vestingzicht‘,  in voorlopig eigendom en in eigen beheer hebben. Onze activiteiten hebben het afgelopen jaar zo veel belangstelling gehad, dat het nu al passen en meten is,  zelfs nadat de zaal is vergroot. Elke werkdag zijn er een of meerdere activiteiten en deze lopen zeer goed. Ook bij de jaarlijkse activiteiten is de deelname steeds groter. Bijvoorbeeld de dagtocht is niet meer met 1 bus te organiseren.

Een nieuwe activiteit was een meerdaagse reis naar Duitsland, waarbij wij als zelfstandige groep op vakantie gingen en ook de belangstelling hiervoor was groot.

De bingo-avonden/middag geven een volle zaal evenals de gezamenlijke maaltijd op de zondag-middag. Deze zit nu ook al aan het maximum wat haalbaar is in de vorm zoals wij het hebben bedacht.

Komende activiteiten: zaterdag 6 januari gaan wij met 61 deelnemers (jammer genoeg hebben we een aantal belangstellenden moeten teleurstellen) naar het ‘Nieuwjaarsconcert’ van Andre Rieu in de Ziggo-Dome te Amsterdam met voorafgaand hieraan een etentje. Een dag later is onze nieuwjaarsbijeenkomst in ‘Vestingzicht‘. Maandag 7 januari beginnen dan weer alle wekelijkse activiteiten zoals biljarten, kaarten, sjoelen en knutselen etc. Dinsdagavond 9 januari is onze maandelijkse bingoavond, met zeer mooie en bruikbare prijzen en die begint om 19:30 uur. Zondagmiddag 11 januari aanvang 13.30 uur. vindt onze 1e zondagmiddag-bingo plaats, 11 rondes met als hoofdprijs in de laatste ronde, 50 euro contant. De bingokaarten zijn voor een ieder betaalbaar en kosten 5 euro voor 11 ronden.

Vanwege de belangstelling in het afgelopen jaar hebben we ook dit jaar weer een excursiereis georganiseerd en wel 5 dagen, ‘all-inclusive‘, naar “Enjoy hotel Sophia” in de prachtige streek Sauerland. We gaan van maandag 14 mei t/m vrijdag 18 mei 2018. Ook nu is de belangstelling groot en zijner alleen nog enkele 2 persoons-kamers beschikbaar. Voor meer informatie hierover kunt u elke dag terecht in het gebouw ‘Vestingzicht‘. Als U meer wil weten over onze vereniging en haar activiteiten, dan bent u elke middag welkom in ons gebouw ‘Vestingzicht‘. Onze naam zegt het al, alle ouderen uit onze gehele gemeente zijn welkom, ongeacht uit welke kern u komt. Te vermelden is hierbij, dat ruim 25% van onze leden uit de kern Raamsdonksveer komt.

P.s. Wat we in 2017 hebben geleerd: Is dat we hebben ondervonden dat het ‘bestuur‘ wel een hele bijzondere relatie met de waarheid heeft…..
Desalniettemin zien wij de toekomst en een gezonde samenwerking met vertrouwen tegemoet.