Dagtocht 2015

25 juni 2015


Via uw opstapplaats rijden we richting Thorn, bij velen bekend als “het witte stadje” waar de koffie met vlaai al voor u klaarstaat. Hierna vervolgen we deze dagtocht via een toeristische route naar Vaals.
In Restaurant De Wilhelmina Toren, staat voor u een heerlijke koffietafel klaar, waarna we daarna onder leiding van een gids een prachtige route gaan rijden door de Duitse Eifel.

Binnen niet al te lange tijd zijn we aan het begin van Nationaal Park de Eifel. Over de zogeheten hoogplateaus, bekent om zijn kunstmatige haag beuken, kunt u genieten van adembenemende vergezichten.

In Schwammenaul gaat u op de boot voor een prachtige tocht over de Rursee naar Rurberg, waar voor u de touringcar klaarstaat. Via het prachtige landschap rijden we weer richting Vaals om deze dagtocht af te sluiten met een heerlijk diner.

Hierna vervolgen we onze tocht weer richting Brabant.

Klik hier voor het verslag

eifeldorpjesroute

4 gedachten over “Dagtocht 2015

  1. ja hoor de 25 juni a,s hebben alweer een mooie bus reis daar gaan we met z.n allen van genieten, mij kan je al inschrijven ik kijk elke jaar naar uit voor zo fijne dag grt sjoke

  2. We hebben 25 juni weer een hele mooie busreis gemaakt
    Hierbij wil ik iedereen bedanken die daar voor gezorgd hebben
    Het was een hele fijne dag
    Groetjes Thea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat uw reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.