Rik en Joker marathon november 2016

Op zaterdag 12 november j.l. vond weer de halfjaarlijkse rik- en jokermarathon plaats in ons gebouw Vestingzicht. Vanaf 8 uur s’morgens waren er al diverse vrijwilligers aanwezig om alles voor te bereiden, voor weer een drukke en lange dag. Liters koffie en thee moesten worden gezet, cake gesneden en ca. 180 broodjes gesmeerd en belegd. Later zouden de kroketten nog volgen…

De computer, om de tellingen te registreren, moest natuurlijk ook worden geïnstalleerd, want het moet wel secuur gebeuren allemaal.
Om circa kwart over 9 kwamen de eerste kaarters binnen. Al gauw was het hele gebouw gevuld. De zaal was tot en met de laatste stoel bezet. 82 Kaarters namen deel aan dit toernooi. Er waren dan ook fraaie prijzen te winnen.

Mooie en goedgevulde boodschappentassen en heerlijke vleesschotels, naast nog diverse kleinere prijzen. ’s Ochtends werd er nog rondgegaan met kaas en worst en na 2 ronden was het lunchtijd en was iedereen toe aan een kop soep en broodjes met kroket en ham of kaas. Na de maaltijd volgden wederom 2 ronden, waarin nog eens werd rondgegaan met gefrituurde snacks. Daarna was iedereen in afwachting van de uitslag en prijsuitreiking.

Alle gasten/kaarters werden bedankt voor hun aanwezigheid, evenals alle vrijwilligers van die dag. Het was weer een geslaagd en gezellig toernooi geweest!

Allemaal graag tot een volgend keer.
rik-en-joker-marathon-02

Bewaren

Bewaren

Bewaren